Suomalaisen NHL-tähden heikko kausi pakottaa seuran kaupoille? – ”Voisi käydä järkeen”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin tähtivahti Pekka Rinne pelaa tällä hetkellä tilastollisesti huonointa kokonaista NHL-kautta urallaan. Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Predators voikin hankkia toisen veskarin hankintaan Rinteen heikkojen esitysten vuoksi.

– Siitä on jo kauan, kun Rinteellä oli kilpailua, joten (Nashvillelle) voisi käydä järkeen hankkia joku kirittäjä. Emme puhu kenestäkään, jonka sopimus jatkuu, mutta kysymykseen voisivat tulle ehkä Jonas Hiller, Karri Rämö tai James Reimer, Friedman kirjoitti.

Rinne on 45 ottelua pelannut torjuntaprosentilla 90,3.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.