KHL-suomalaisvahdin kausi päättymässä pettymykseen – ”En haluaisi mainita ketään sukunimeltä”

© Kuva: AK Bars

KHL:ssä ulkomaalaisvahti hankitaan lähtökohtaisesti joukkueensa ykkösveskariksi, mutta Ak Barsin Jussi Rynnäksen kausi on päättymässä täydelliseen pettymykseen.

KHL-pudotuspelit lähestyvät eikä Rynnäkselle ole luvassa peliaikaa tosipelien aikana. Viimeksi Rynnäs on pelannut 25. joulukuuta. Luukkuvahtina mies oli kuudesti tammikuussa. Rynnäs on päässyt kentälle ainoastaan 19 kertaa kuluneella sesongilla.

– Tulemme ratkaisemaan tämän kysymyksen, mutta todennäköisesti ykkösvahtimme on Galimov, sanoo Kazanin päävalmentaja Zinetula Biljaletdinov Sportfaktille kysyttäessä alkavien loppupelien marssijärjestystä.

Venäläisvahti Stanislav Galimov on se vahti, johon Biljaletdinov luottaa. Rynnästä tuskin nähdään hirveästi edes vaihtoluukun aukaisijana, sillä se pesti lankenee toiselle venäläiskassarille Emil Garipoville, joka on esiintynyt Rynnästä vakuuttavammin.

Entä onko Biljaletdinov pettynyt Rynnäkseen?

– En haluaisi mainita ketään sukunimeltä. Kuten jo aiemmin sanoin, olemme tehneet virheitä pelaajavalinnoissamme.