Härskit Jokereiden tähtipelaajien telomiset eivät tuoneet pannaa – erikoinen lopputulema

© Kuva: Getty Images

Jokereiden ja Torpedon pudotuspelisarjan neljäs ottelu oli lopulta erittäin kuuma lauantaina ja kamppailussa jaettiin yhteensä 142 jäähyminuuttia.

Ottelussa nähtiin yhteensä neljä ulosajoa, joista vain yksi tuotti lopulta jatkoseurauksia.

Jokereiden Topi Jaakola sai ulosajon huitomisesta pelin toisessa erässä ja kun häneltä löytyy valmiiksi tältä kaudelta yksi ulosajo, on hän automaattisesti sivussa yhden pelin ajan. Tämä tulee koskemaan sarjan viidettä ottelua maanantaina.

KHL:n kurinpito ei siis lopulta nähnyt yhdessäkään Torpedon tempussa syitä pelikielloille, vaikka esimerkiksi Brandon Kozun ja Philip Larsen telottiin rumasti.

Kozunia taklattiin päähän laidan lähellä, Larsenia puolestaan polvella.

Näistä Kozun pystyi jatkamaan ottelua, Larsenilla se jäi kesken yhden vaihdon jälkeen.

Eli lopputulemana kaiken jälkeen oli se, että vain Jokereilta pelaaja päätyi pelikieltoon, mikä tapahtumiin nähden on varsin erikoista.

Jokereille neljäs kohtaaminen toi kauttaaltaan pahoja takaiskuja, sillä Larsenin lisäksi myös Niko Kapanen ja Atte Ohtamaa loukkaantuivat kamppailun aikana.

Maanantaina Torpedolla on mahdollisuus edetä jatkoon, mikäli se vie kyseisen kohtaamisen nimiinsä. Jokereiden on voitettava kaikki sarjan kolme viimeistä ottelua, mikäli se mielii pidentää vielä kauttaan.