NHL-tulokas tykitti neljä osumaa – rikkoi yli 34 vuotta vanhan seuraennätyksen

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin Sam Bennett takoi jo avauserässä kolme osumaa Florida Panthersin verkkoon. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan kanadalainen teki vielä päätöserässä yhden.

Bennettin hurja neljän maalin iltapuhde siivitti Flamesin 6-0-murskavoittoon Panthersista. Huomioitavaa on se, että Bennett teki kaikki osumansa tasakentällisin. 19-vuotiaan sentterin teholukema oli komea +5.

Elias Sports Bureaun mukaan Bennett teki samalla seurahistoriaa. Hän teki kypärätempun 19 vuoden ja 207 päivän iässä, eli nuorimpana pelaajana Flamesin historiassa. Edellinen ennätys oli Jim Peplinskin nimissä marraskuulta 1981.

Panthersin Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen tehotilastot painuivat kaksi osumaa pakkaselle.