Edellisen kerran KHL:ssä tositoimissa vajaat pari viikkoa sitten ollut Jokerit pelaa maanantai-iltana Kroatiassa.

Vastassa on tuttu joukkue, sillä Jokerit kohtasi Medvescak Zagrebin Helsingissä tasan kolme viikkoa sitten. Tuolloin Jokerit otti kolme pistettä numeroin 4-1.

Erkka Westerlundin valmentama ryhmä pelasi KHL:n joulutauon aikana Sveitsissä Spengler Cupissa. Urakka jäi kolmen pelin mittaiseksi, kun sveitsiläinen Davos pesi Jokerit ensimmäisellä pudotuspelikierroksella viime tiistaina.

Spengler Cupissa Jokereiden kokoonpano vaihteli ja viimeisessä ottelussa huilanneet Philip Larsen, Brandon Kozun ja Petteri Wirtanen ovat maanantaina mukana tositoimissa. Maalissa vastuuta kantaa Henrik Karlsson, joka torjui Sveitsissä yhdessä ottelussa.

Kokoonpanosta sivussa ovat puolustaja Daine Todd sekä hyökkääjät Niklas Hagman ja Jani Rita.

Kroatialaisseurassa pelaavat suomalaisista Jesse Saarinen ja Tuukka Mäntylä.

Jokerit on parhaillaan viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa KHL:ssä. Vastaavaan helsinkiläiset venyivät syyskuussa. Tuolloin voittoputki jäi viiteen peliin. Nyt Jokereilla on mahdollisuus yltää kauden komeimpaan pisteputkeensa.

Kertoimet (NordicBet)

Medvescak Zagreb-Jokerit, maanantai 4.1.2016 klo 20.00.
3.10 – 4.00 – 2.11