Jokeri-kaksikolle mehevät tehopisteet reilussa kotivoitossa

© Kuva: Ilari Savonen
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Jokerit voitti helposti maalein 6-2 kotikaukalossaan Metallurg Novokuznetskin.

Jokerit karkasi jo 4-1 johtoon reilun 40. minuutin kohdalla, kun Philip Larsen, Brandon Kozun ja Jere Sallinen kahteen kertaan osuivat maalitolppien väliin. Novokuznetskin ensimmäisen maalin teki ensimmäisessä erässä Fjodor Polistshuk.

Kolmannessa erässä Sallisen toisen maalin jälkeen vieraat kavensivat pelin 2-4 -tilanteeseen Daniil Jerdakovin maalilla, mutta se oli laiha lohtu. Hyvässä vireessä oleva Juhamatti Aaltonen tinttasi kaksi maalia vielä kolmanteen erään ja voitto oli selvä.

Aaltonen ja Sallinen keräsivät kumpainenkin tehot 2+2 isäntien murskavoitossa.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!