Anaheimin GM:llä iso kysymys ratkaistavana Sami Vatasen kanssa – ”Puhelin alkaa soida”

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducks tarvitsee hyökkäykseensä uutta verta. Puolustajia seuralla on riittävästi, joten seura saattaa ajautua vaihtokaupoille.

Ducksin pakkien terveystilanne on kohenemaan päin. Raamikas Simon Depres on jo kuntoutuskomennuksella AHL:ssä ja isoa roolia kantava Cam Fowler lähenee pelikuntoa.

Kun lisäksi ottaa huomioon 20-vuotiaan Shea Theodoren lisääntyneen peliajan ja ylivoimavastuun, niin puolustajien tilanne ensi kautta silmällä pitäen vaikuttaa hyvältä.

Tämän hetken runkopuolustajista Hampus Lindholmin ja Sami Vatasen sopimukset ovat katkolla kauden päätteeksi. Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman arvioi, että toinen voi vaihtaa osoitetta.

– Ducks etsii nuoria hyökkääjiä. Kun puolustajat ovat terveenä, niin puhelin alkaa soida. Ehkä GM Bob Murrayn iso kysymys on, että kumman kanssa on helpompi tehdä sopimus, Friedman viittaa Vatasen ja Lindholmin tilanteeseen.

Vatanen on Ducks-pakkien pistekärki tehoin 6+16=22. Lindholm on kerännyt saldon 3+8=11, mutta ruotsalainen on saanut keskimäärin Vatasta enemmän peliaikaa.