Jokeri-vahdilla petti hermot täysin – seura voitolla joululomalle

© Kuva: Ilari Isotalo
Liigassa klassikko HIFK - Kärpät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jokerit pääsi joulun viettoon 3-1 voiton turvin Moskovan Spartakista. Maalit helsinkiläisseuralle tekivät ensimmäisessä erässä osuneet Jesse JoensuuJuhamatti Aaltonen ja kolmannessa erässä maalin tehnyt Petteri Wirtanen.

Seuran uusi hankinta Pascal Pelletier sai syötön Joensuun 1-0 maaliin.

Spartakin vastaus saatiin vasta kolmannessa erässä, kun Konstantin Glazatshev sai kiekon ohi Henrik Karlssonin.

Viimeisessä erässä nähtiin myös mielenkiintoinen episodi, kun Jokereiden maalivahti Karlsson sai 2+10 minuutin jäähyn tulistuttuaan kunnolla ottelun tuomaristolle. Karlsson ilmeisesti purnasi sitä, kun hänen vartioimansa maali lähti pois paikaltaan.

Liigassa klassikko HIFK - Kärpät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!