Veskarilupaus Juuse Saros teki ensiesiintymisensä NHL-jäillä lauantaina Nashville Predatorsin maalinsuulla.

Paikka avautui, kun ykkösvahti Pekka Rinne tarvitsi huilia kovan kuorman jälkeen ja Carter Hutton ei ole pelikuntoinen alavartalovamman vuoksi.

Saroksen debyytti NHL:ssä päättyi tappioon, sillä Buffalo Sabres voitti vieraissa maalein 4-1. Sarokselle tilastoitiin 20 torjuntaa. Veskari antautui kolmesti, viimeisen Sabres teki tyhjään maaliin.

Tappiosta huolimatta Predatorsin päävalmentaja Peter Laviolette oli tyytyväinen suomalaisvahdin panokseen. Peli ratkesi toisessa erässä Predatorsin Viktor Arvidssonin saatua viiden minuutin rangaistuksen poikittaisesta mailasta. Sabres teki kaksi maalia ylivoiman aikana karaten 2-1-johtoon.

– Hän oli hyvä. Kaikki tuntui olevan hallinnassa ja se ylivoima oli epäonnekas. Alussa oli muutama kova paikka, mutta hän pystyi torjumaan ne. Sen jälkeen ajattelin, että hän on asettunut aloilleen, Laviolette kuvaili The Tennesseanille.