Leijonien GM: ”Barkovin seuraavan kehitysaskeleen näki jo MM-kisoissa”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Floridan keskushyökkääjä Aleksander Barkov jr. on parhaillaan sairastuvalla käsivamman takia. 20-vuotias Florida-tähti ehti nousta syksyn peleissään koko NHL:n parhaiden pelaajien joukkoon, mutta viimeisin loukkaantuminen tuo sesonkiin pientä takapakkia.

Leijonien GM Jere Lehtinen ei kuitenkaan voivottele ”Sashan” tilannetta liikaa.

– Huonoa säkää ja harmi. Semmoista sattuu, mutta positiivista on, että hän pystyy pitämään luistelukuntoa yllä, kun vamma ei ole alaraajoissa. Se helpottaa paluuta, Lehtinen muistuttaa SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

Barkovin yhä jatkuva kehitys tarjoaa Lehtisellekin herkullista seurattavaa. Nuori mies on ottanut jälleen kesän aikana suuria askeleita saatuaan valmistautua kauteen ilman loukkaantumisia.

– Sen näki jo MM-kisoissa keväällä. Moni unohti silloin, että minkä ikäinen hän on! Hän oli johtaja jo MM-kisoissa ja kasvoi kisojen myötä. Seuraava askel on menossa nyt tuolla (Floridassa, Lehtinen kuvailee.

Suomessa ei varmaan tajuta vielä sitä, millaisen NHL-uran hän tulee tekemään?

– Eikä sitä, miten hän pelaa ja millaisessa ruudussa. Siinä on kaikki mahdollisuudet vaikka millaiseen uraan! Toivotaan, että hän pysyy terveenä. Se edesauttaa siinä.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!