Kokenut suomalaispuolustaja oli pitkään ilman seuraa – kuukausien odotus yllätti

© Kuva: Ilari Isotalo

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Puolustaja Markus Nordlund joutui odottamaan pitkään ennen kuin hän löysi itselleen työpaikan kuluvalle kaudelle.

Liigassa vajaat 400 ottelua pakitellut Nordlund pelasi viime kaudella Ruotsin SHL:n Djurgårdenissa. Hänen kaksivuotinen sopimuksensa kuitenkin purettiin keväällä seuran aloitteesta.

Tämän jälkeen Nordlund olit pitkään seuraton. Lopulta miehelle jo entuudestaan tuttu sveitsiläisseura Ambri-Piotta teki Nordlundin kanssa lyhyehkön pätkäpestin.

Pitkä työttömyys oli yllätys Nordlundille, joka on kertaalleen voittanut Liigapuolustajien maalipörssin. He Shoots He Scoresin haastattelussa Nordlund arvelee, että vaisuhko viime kausi vaikutti asiaan.

– Se ei tietenkään ollut urani paras kausi. En uskonut joutuvani odottamaan neljä-viisi kuukautta. Nyt se on ohi ja olen täällä. Yritän tehdä parhaani ja olla oma itseni jäällä, Nordlund sanoo.

30-vuotias puolustaja on Ambri-Piotassa paikkaamassa Leijona-puolustaja Mikko Mäenpäätä. Alunperin Nordlundin sopimuksessa oli vain neljän päivän koeaika.

Ambrin kakkosvalmentaja Diego Scandella kuitenkin viestitti Ticionline-sivustolle, että Nordlund jää seuraan ja jatkoa katsotaan joulun jälkeen.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!