Vaasan Sport koki keskiviikon SaiPa-ottelun jälkeen lisää menetyksiä sairastuvalle. Tämän vuoksi Sport on vahvistanut rivejään uusilla kasvoilla.

Hyökkääjät Otto Karvinen ja Ville Rajala joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia. Pelaajien vammojen vakavuudet selviävät lopullisesti myöhemmin, mutta Sportin tiedotteen mukaan molemmat ovat ensitietojen perusteella sivussa pitkään.

Niinpä vaasalaisseura reagoi tilanteeseen uusilla hankinnoilla. 36-vuotias Miikka Männikkö ja 25-vuotias Sami Blomqvist liittyvät joukkueen vahvuuteen.

563 ottelua Liigassa pelannut Männikkö on kiekkoillut alkukauden Lempäälän Kisan Mestis-joukkueen miehistössä. Hyökkääjän sopimus kestää lokakuun loppuun asti.

Blomqvist haki kauden alla pelipaikkaa KalPasta, muttei saanut jatkosopimusta. Viime kauden Blomqvist pelasi Helsingin IFK:ssa tehoin 4+12=16. Blomqvistin sopimus kattaa alustavasti 22.11 asti, sekä sisältää seuran option loppukaudesta.

– Loukkaantumistilanne aiheuttaa lieviä haasteita, mutta onneksi löysimme pari pätevää äijää paikkaamaan. Molemmat ovat kokeneita, Liigassakin meritoituneita pelaajia ja sitä kautta pystyvät varmasti auttamaan joukkuettamme, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo.

Molemmat pelaajat ovat kokoonpanossa perjantaina, kun Sport kohtaa kotonaan sarjakärki Rauman Lukon.