Karjala-turnaukseen valittu Harri Säteri on KHL:n peliaikaykkönen: ”Kauden onnistujia”

© Kuva: AK Bars
Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Karjala-turnaukseen valittiin kaksi KHL:ssä torjuvaa vahtia, Juha Metsola ja Harri Säteri. Molemmat torjujat ovat torjuntaprosenteilla mitattuna KHL:n kärkikymmenikössä. Säteri pitää kuudetta sijaa (94,2%) ja Metsola on yhdeksäs (93,5%).

– He ovat kauden onnistujia, kun katsoo maalivahtejamme. Heillä on ollut iso vastuu. Olisiko Säteri pelannut jopa kaikki pelit? Hän on ollut vahva, kommentoi maalivahtivalintaa GM Jere Lehtinen SuomiKiekko-sivustolle.

Säteri on urakoinut tosiaan kaikki seuransa Vitjazin 26 ottelua. Samalla tuo pelimäärä on nostanut hänet koko KHL:n peliaikatilaston kärkeen 1464 minuutilla ja 40 sekunnilla. Miehellä on tilastoissa yksi A-maaottelu kaudelta 2009-10.

Amurissa torjuva Juha Metsola on hänkin ollut suuressa vastuussa pelattuaan yhtä vaille kaikki seuransa pelit. Hän on KHL:n maalivahtien peliaikatilastossa kolmantena peliajalla 1412:53. Suomalaisten väliin kiilaa Traktorin Vasili Demtshenko.

– Metsola oli viime vuonna meillä mukana, ja tiedämme hänet. Hän on ollut uudessa paikassa ja onnistunut heti. Emme saa katsoa sitä, miten edelliset maaottelut ovat menneet. Eiväthän he ole kombinaationa pelanneet, mutta he ovat pelanneet hyvin, ja saavat nyt näyttöpaikan. Kiva nähdä, miten he pelaavat täällä, Lehtinen sanoi.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!