Suunnitelmiin muutos – kanadalainen NHL-lupaus ei saavu Suomeen

Columbus Blue Jacketsin kesän 2013 NHL-draftin varaus Peter Quenneville ei saavu Suomeen.

Quennevillen agentti Darryl Wolski kertoi elokuussa The Hockey Newsille, että Liiga on ykkösvaihtoehto 21-vuotiaalle hyökkääjälle.

Suunnitelmat eivät kuitenkaan toteutuneet. Columbus Dispatchin toimittaja Aaron Portzline kirjoittaa, että Quenneville pelaa tulevan kauden AHL-sopimuksella Lake Erie Monstersin paidassa. Se on Blue Jacketsin farmijoukkue.

Quenneville on edustanut kahden viimeisimmän kauden aikana WHL-seuraa Brandon Wheat Kingsiä. Viime sesongin 72 runkosarjaottelussa hän kasasi kokoon tehot 27+48=75. Tahti jatkui tehokkaana pudotuspelien puolella, kun siellä 19 ottelussa Quenneville iski 20 (10+10) tehopistettä.

15:03: Lake Erie Monsters korjattu Blue Jacketsin farmijoukkueeksi