HIFK-ottelussa suuria ongelmia ison uudistuksen kanssa

© Kuva: Pekka Mäntylä

HIFK:n kotiottelussa CHL:ssä Linköpingiä vastaan Helsingin vanhassa jäähallissa oli suuria ongelmia tämän kauden uutukaisen kanssa.

Nordenskiöldinkadulle on täksi kaudeksi tuotu kehiin uusi näyttävä mediakuutio, jolla oli kuitenkin kirjaimellisesti käynnistymisvaikeuksia.

Mediakuution pelikello sekoili pahasti useamman kerran kahden ensimmäisen erän aikana ja peli oli tätä myöten monta kertaa pysähdyksissä ihmettelyhetkien ajan. Ottelun kuuluttaja joutui myös ilmoittelemaan jokaisella pelikatkolla paljonko erää on jäljellä.

HIFK pelaa torstaina ensimmäisen kotiottelunsa juuri Helsingissä. Aiemman CHL-kotiottelunsa se pelasi Espoossa. Mediakuutio on tuotu myös silmällä pitäen vuoden vaihteessa pelattavia Nuorten MM-kisoja, joissa osa peleistä pelataan ”Nordiksella”.

Toisessa erässä HIFK:n ja Linköpingin peli on tilanteessa 1-2, eli Linköping on vierasjohdossa.