Espoo Blues on solminut vuoden mittaisen sopimuksen 26-vuotiaan hyökkääjän Samson Mahbodin kanssa.

Mahbodin sopimus sisältää kahden kuukauden mittaisen tryout-jakson.

– Annamme Mahbodille tilaisuuden näyttää kykynsä Espoossa seuraavan vajaan parin kuukauden aikana. Tulosta on syntynyt muissa sarjoissa, ja nyt testataan kaveri liigatasolla, Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola kommentoi.

Kanadalaissyntyinen ja myös Yhdysvaltojen passin omistava väkkärä laitahyökkääjä kiekkoili viime kaudella Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssä Toros Neftekamskin riveissä, jossa 37 runkosarjaottelussa syntyi 25 tehopistettä.

Pudotuspeleissä Mahbod oli joukkueensa tehokkain pelaaja 13 pisteellä ja keväällä Toros Neftekamsk juhlikin seurahistoriansa kolmatta VHL-mestaruutta.

– Olen viihtynyt Espoossa todella hyvin. Sen jälkeen kun saavuin kaupunkiin on kaikki sujunut loistavasti – joukkue, valmennus ja koko organisaatio on saanut minut tuntemaan oloni todella tervetulleeksi. Suomi on kaunis maa ja Espoo kaunis kaupunki, joten olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, Mahbod kommentoi.

Ennen viime kautta 176-senttinen hyökkääjä kiekkoili tovin Puolassa. KH Sanokin riveissä alle tuli 39 ottelua hurjin tehoin 27+54=81.

Kuten uutisoimme, huhuttiin kanadalaishyökkääjä jo aikasemmin Bluesiin.