Pelicans julkaisi yhteistyösopimuksen Mestis-seuran kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Liigaseura Pelicans ja Mestis-seura Peliitat ovat julkaisseet uuden yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen tarkoituksena on Pelicansin mukaan taata liigaseuran pelaajille tarvittaessa peliaikaa Mestiksestä ja Peliitat taas saavat puolestaan liigatason vahvistuksia joukkueeseensa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Olemme saaneet yhteistyön kautta omille reservipelaajillemme paikan kehittyä ja tulla valmiimpana Liigaan. Vuosien saatossa olemme myös saaneet Peliitoista kokonaan uusia pelaajia meille, kuten esimerkiksi tämän kauden joukkueessakin kiekkoilevat Janne Ritamäki, Joonas Alanne ja Miro Hovinen, Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarna kertoo seuran tiedotteessa.

– Yhteistyö on osoittautunut meidän pelaajille erinomaiseksi mahdollisuudeksi saada näytön paikkoja ja päästä urallaan eteenpäin. Yhteistyö seurojen välillä palvelee pelaajien lisäksi totta kai myös molempia joukkueita urheilullisesti, Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari puolestaan jatkaa.

Pelicans ja Peliitat ovat tehneet jo useamman vuoden ajan yhteistyötä, joten aivan uutukaisena kyseinen kanssakäyminen ei tule.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004