Liigaseura Pelicans ja Mestis-seura Peliitat ovat julkaisseet uuden yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen tarkoituksena on Pelicansin mukaan taata liigaseuran pelaajille tarvittaessa peliaikaa Mestiksestä ja Peliitat taas saavat puolestaan liigatason vahvistuksia joukkueeseensa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Olemme saaneet yhteistyön kautta omille reservipelaajillemme paikan kehittyä ja tulla valmiimpana Liigaan. Vuosien saatossa olemme myös saaneet Peliitoista kokonaan uusia pelaajia meille, kuten esimerkiksi tämän kauden joukkueessakin kiekkoilevat Janne Ritamäki, Joonas Alanne ja Miro Hovinen, Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarna kertoo seuran tiedotteessa.

– Yhteistyö on osoittautunut meidän pelaajille erinomaiseksi mahdollisuudeksi saada näytön paikkoja ja päästä urallaan eteenpäin. Yhteistyö seurojen välillä palvelee pelaajien lisäksi totta kai myös molempia joukkueita urheilullisesti, Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari puolestaan jatkaa.

Pelicans ja Peliitat ovat tehneet jo useamman vuoden ajan yhteistyötä, joten aivan uutukaisena kyseinen kanssakäyminen ei tule.