NHL:ssä saattaa tapahtua merkittäviäkin muutoksia eri seurojen peliasuihin tulevaisuudessa.

Tämä siitä syystä, että TSN:n mukaan joukkueiden peliasujen valmistaja tulee vaihtumaan kaudelle 2017-2018. Useamman viime vuoden aikana Reebok on valmistanut kaikille seuroille pelipaidasta, mutta jatkossa ne tekee Adidas.

TSN:n lähteiden mukaan diilin arvo on yhdeltä vuodelta 35 miljoonaa dollaria.

Uudesta pelipaitasopimuksesta kilvoittelemassa olivat myös muun muassa Under Armour ja Bauer Hockey.

Kanadalaisen televisiokanavan TSN:n lähteiden mukaan pelipaitojen siirtyminen Adidakselle saattaa tietää hyvin merkittäviä muutoksia pelipaitojen tyyliin.

– NHL ei välttämättä halua kovin isoja muutoksia, mutta rahalla mitä Adidas maksaa, on aika varmaa että he aggressiivisesti yrittävät saada NHL-joukkueiden pelipaitoja ja niiden luonnetta hyvin samankaltaiseksi mitä Adidaksen oma brändi on sen tuotteissa, lähde kertoi.

Adidas tulee tekemään myös hyvin todennäköisesti pelipaidat syksyllä 2016 pelattavaan World Cupiin. Sille ei varmuutta kuitenkaan TSN:n mukaan annettu varmuutta.

Spekulaatiot käyvät myös kovana sen suhteen, että Adidaksen tulon yhteydessä NHL:ssä saatetaan sallia mainosten tuominen pelipaitoihin mukaan. Se tarkoittaisi sitä, että joukkueille sallitaan yhden mainoksen myyminen pelipaidoissa logon yläpuolelle paidan etuosassa.