NHL:n tuore Stanley Cup -mestari Patrick Sharp esittäytyi ensimmäistä kertaa uuden seuransa Dallas Starsin pelaajana eilen Yhdysvalloissa.

Sharp siirtyi Teksasin lämpöön Chicago Blackhawksista kaupassa, jossa vaihdossa Blackhawksiin lähtivät puolustaja Trevor Daley ja hyökkääjä Ryan Garbutt. Sharpin lisäksi Blackhawksista Starsin suuntaan siirtyi puolustajalupaus Stephen Johns.

Chicagossa hieno jälkeä tehnyt Sharp oli pitkään siirtohuhujen kohteena johtuen muun muassa siitä, että Jonathan Toewsin ja Patrick Kanen tekemät jättisopimukset alkavat ensi kaudella vaikuttaa Chicagon palkkakattoon. Kanadalaishyökkääjä osasi itsekin aavistaa kohtalonsa.

– Tiesin sen tulevan. Kun minut kaupattiin Philadelphiasta Chicagoon (2005), tiesin sen olevan tulossa myöskin. Silti se tulee shokkina. Kun se sitten oikeasti tapahtuu, on paljon asioita, joita on otettava huomioon. Pitää huolehtia perheestä, ystävistä ja omasta tilanteesta. En voi sanoa Blackhawksista mitään pahaa. Nautin ajastani seurassa. Olen kasvanut tällaiseksi ihmiseksi tuon organisaation ansiosta, kertoi Sharp paikalliselle medialle USA Todayn mukaan.