Jarmo Kekäläisen toiminnasta NHL-varaustilaisuudessa videokuvaa – ”Hän luulee meidän ottavan suomalaisen”

© Kuva: Getty Images
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL-seura Columbus Blue Jackets on julkistanut videokuvaa general manager Jarmo Kekäläisen ja muun Columbus-johdon toiminnasta kesän 2015 NHL-varaustilaisuudessa. Seurahan varasi tilaisuudessa ensimmäisen kierroksen kahdeksantena.

Kuten The Columbus Dispatchin toimittaja Aaron Portzline kirjoittaa, videota on selvästi editoitu niin, että siitä ei näy, kuinka vahvasti Kekäläinen halusi lopulta ensimmäisen kierroksen viidentenä Carolina Hurricanesiin varatun puolustaja Noah Hanifinin riveihinsä.

Hanifinin mentyä Kekäläinen siirsi katseensa puolustaja Zach Werenskiin. Videolta näkee, että Kekäläinen oli luottavainen jenkkipuolustajan saamisen suhteen.

Tässä vaiheessa seitsemäntenä varaavan Philadelphia Flyersin GM Ron Hextall tiedusteli Kekäläiseltä, kenet suomalainen aikoo omalla vuorollaan varata. Flyers oli näet saanut toiselta seuralta tarjouksen vaihtaa varausvuoroja ja halusi varmistaa, että saa haluamansa pelaajan. Kekäläinen kieltäytyi kertomasta Columbuksen ykkösvaihtoehtoa.

– Hän (Hextall) luulee meidän ottavan suomalaisen, toteaa Kekäläinen videolla muulle Columbus-johdolle tarkoittaen Mikko Rantasta, jonka Colorado Avalanche lopulta varasi kymmenentenä.

Philadelphia piti oman varausvuoronsa ja varasi Ivan Prohorovin. Tuli Columbuksen vuoro, ja Kekäläinen sai haluamansa Werenskin.

– Saimme haluamamme kaverin. Saimme pidettyä varausvuoromme, sanoo Kekäläinen Hextallin julistaessa Philadephian valinnan.

Video on nähtävissä täältä.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!