Heikosti pelannut Carolina Hurricanes on yksi NHL-kesän mielenkiintoisimmista seuroista, kun katsotaan asiaa siirtospekulaatioiden näkökulmasta. Hurricanesin osalta huhuissa ovat pyörineet niin kapteeni Eric Staal, tähtivahti Cam Ward kuin venäläispelaaja Aleksandr Semin.

Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan 23-vuotias hyökkääjä Jeff Skinner saa myös osakseen paljon mielenkiintoa muilta NHL-seuroilta.

– Skinnerin nimi on markkinoilla, koska hänellä ei ole siirtoa rajoittavia pykäliä, Friedman kertoi.

Yksi Seminiä koskenut hurja huhu on ollut se, että Carolina kauppaa 7 miljoonaa dollaria tienaavan laiturinsa pois yhdessä tulevan varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen vuoron kanssa. Vuoro on todella arvokas, sillä Hurricanes varaa koko varaustilaisuuden viidentenä.

Tuo huhu kuitenkin näyttää epätodennäköiseltä Friedmanin mukaan. Viides vuoro on liian arvokas Carolinalle pois annettavaksi.