NHL-seuran päävalmentaja päätös selkiintymässä? – Toinen seura saamassa jälleen korvauksen

© Kuva: Getty Images

NHL-seura New Jersey Devils etsii vielä uutta päävalmentajaa ensi kaudelle ja on viimeisimpiä seuroja kyseisessä operaatiossa tällä hetkellä.

Pohjois-Amerikassa NHL:ssä valmentajaruletti on ollut kovaa viime viikkojen aikana, kun muun muassa Mike Babcock, Todd McLellan ja Dan Bylsma ovat löytäneet itselleen uudet osoitteet.

Devils sen sijaan on vielä tuoreen GM:nsä Ray Sheron johdolla etsinyt uutta luotsia, joka on selviämässä.

TSN:n toimittajan Bob McKenzien mukaan valinta on kohdistumassa AHL-seura Wilkes-Barre/Scrantonia valmentavaan John Hynesiin.

Muita vaihtoehtoja uudeksi luotsiksi ovat olleet muun muassa Nashville Predatorsin apuvalmentaja Phil Housley ja Tampa Bay Lightningin ex-luotsi Guy Boucher.

Näistä Boucher on McKenzien mukaan kuitenkin jatkamassa valmentamista Sveitsissä, eikä ole siirtymässä takaisin Pohjois-Amerikkaan.

Sen sijaan mikäli Hynes on Devilsin valinta, joutuu se pulittamaan Pittsburgh Penguinsille, jonka farmiseura Wilkes-Barre/Scranton on, yhden varausvuoron.

Se olisi jo toinen Penguinsille valmentajaruletissa, sillä Buffalo Sabres joutui jo antamaan yhden vuoron kun se hankki Penguinsin ex-luotsin Bylsman riveihinsä.

[tweet]https://twitter.com/TSNBobMcKenzie/status/605374096826888193[/tweet]

Devils antoi kenkää Peter DeBoerille kesken viime kauden, jonka jälkeen seuran GM:nä pitkään toiminut Lou Lamoriello otti johtovastuun valmennuksessa.