NHL-seura luopuu profiilipuolustajastaan ja hyökkääjästään – ”Tämä on tilanne”

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Washington Capitalsissa tullaan näkemään kesän aikana monia muutoksia, joista ainakin kaksi on varmistumassa.

CSN Washingtonin mukaan niin profiilipuolustaja Mike Green kuin avainhyökkääjiin viime kaudella kuulunut Eric Fehr tulevat testaamaan vapaiden pelaajien markkinat, eivätkä tule hyvin todennäköisesti jatkamaan seurassa.

Asian varmisti molempien pelaajien agentti Craig Oster.

– Tämä on tilanne missä Capitals on. Siellä on tehty muutoksia ja palkkakattotilanteen takia he eivät olleet asemassa, missä he pystyvät paljoa enempää tekemään. Ja loppupeleissä tämä on seuran päätös, että miten he näkevät parhaan mahdollisen joukkueen aseman. Kaikkeen tähän nähden asiat eivät järjestyneet Miken ja Ericin kohdalla sekä seuran kanssa, joten molemmat osapuolet tulevat jatkamaan matkaansa eteenpäin, Oster sanoi CSN:lle.

Capitalsin GM Brian MacLellan ei vielä kyseisiä päätöksiä vahvistanut, mutta silti kyseiset liikkeet näyttävät hyvin todennäköisiltä.

Kaksikosta Green kasasi kokoon runkosarjan 72 ottelussa tehot 10+35=45. Aikanaan työsulun yhteydessä Liigassa HPK:n paidassa vieraillut Fehr puolestaan nakutti tehot 19+14=33 yhteensä 75 pelaamassaan runkosarjaottelussa.

USA:n pääkaupungin kiekkoylpeydellä on paljon vielä urakkaa sopimusrintamalla jäljellä, sillä rajoitettuina vapaina agentteina eli RFA-statuksella ovat Marcus Johansson, Jevgeni Kuznetsov ja Braden Holtby, jotka ovat kaikki merkittävässä asemassa Capitalsin kokoonpanossa.

Rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi ovat valumassa Greenin ja Fehrin lisäksi Jay Beagle, Joel Ward, Curtis Glencross ja Tim Gleason.

Capitals tipahti pudotuspelien toisella kierroksella New York Rangersille tämän kevään pudotuspeleissä.