Venäjän valmennuksella uusi pulma – ”Aleksandr Ovetshkinin liittymisessä yksi ongelma”

© Kuva: Ilari Isotalo

Supertähti Aleksandr Ovetshkinin liittyminen Venäjän MM-ryhmään tuo mukanaan haasteen.

Venäjä kohtaa lauantaina MM-välierässä USA:n. Punakone saa otteluun mukaan Ovetshkinin, joka saapui pelikaupunkiin Prahaan perjantaina Pohjois-Amerikasta.

Huippuhyökkääjälle täytyy löytää paikka pelaavasta kokoonpanosta, eikä se ole välttämättä helppo juttu. Päävalmentaja Olegs Znaroks adjutantteineen joutuu pähkimään parasta mahdollista ratkaisua.

– Aleksandria täytyy peluuttaa ykkös- tai kakkosketjussa, mutta keiden kanssa? Znaroksin pitää päättää, mihin hänet laitetaan, Venäjän GM Sergei Gimajev kertoi Championatille.

Vadim Shipatshevin johtama ykkösketju ja Jevgeni Malkinin kakkosvitja ovat pelanneet hyvin yhteen. Ilja Kovaltshukin rinnalle kolmosketjuun on löytynyt oikeat miehet, joten Venäjän valmennus joutunee rikkomaan jonkun toimivan koostumuksen.

– On olemassa ajatus, että hän tulee pelaamaan oikealla. Ovetshkinin liittymisessä yksi ongelma on se, että täytyy löytää paikka hänelle, mikä ei riko joukkueen balanssia, mutta missä häntä voidaan peluuttaa täysipainoisesti, Gimajev sanoi.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.