TPS sopimukseen nuorten lupauksiensa kanssa – ”Sitä odotettiinkin noin hyvän loppukauden jälkeen!”

© Kuva: Juha Tamminen

Martin Berger ja Elias Karvonen jatkavat TPS:ssä myös jatkossa.

Turkulaisseura ilmoitti tehneensä kaksikon kanssa pitkät sopimukset. Bergerin sopimus ulottuu kevääseen 2018 ja Karvosen 2017.

Kaksikosta molemmat ehtivät tehdä jo debyytit Liigan puolella. He olivat johdattamassa myös TPS:n A-juniorit SM-kultaan tänä keväänä.

– Aivan mahtava liike seuralta, että pitävät mut vielä ainakin kolme vuotta Tepsissä. Ja kyllä sitä sopimusta odotettiinkin noin hyvän loppukauden jälkeen, Berger maisteli.

– Joka vuosi olen kehittynyt. Ei ihan osannut nuori Elias kuvitella siellä KaKiPossa pelatessa, että viiden vuoden päästä olisin ammattilainen. Mutta ei se kyllä riitä omiin tavoitteisii, että vaan pärjää liigassa. Tarkoitus on olla ihan hyväkin pelaaja tulevaisuudessa, Karvonen tuumi.

Samalla TPS ilmoitti tehneensä kolmen vuoden jatkopahvin vasta 16-vuotiaan Aleksi Anttalaisen kanssa.

Pienikokoinen vuonna 1999 syntynyt puolustaja pelasi päättyneen kauden Tepsin B-junioreissa, jossa 31 ottelussa kertyi 18 tehopistettä.

Anttalaisen kauden kohokohta oli vuodenvaihteessa Kanadassa pelattu Quebec Cup. Kovatasoinen, käytännössä maajoukkueista koostunut, turnaus päättyi Anttalaisen osalta pistepörssin voittoon. Viidessä ottelussa syntyi tehopisteet 3+5.

–Aleksi on erittäin lahjakas pelaaja ja ihan oman ikäluokkansa kärkeä Suomessa. Jos kehitys jatkuu tähän malliin, tulee hänestä meille erittäin hyvä pelaaja, urheiltoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

(Lähde: TPS:n tiedoite)


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!