NHL:n siirtosirkus alkaa kiihtyä – ”Johtajat ovat soitelleet”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä siirtosirkus ja -huhut alkavat kiihtyä sitä kovemmin mitä lähemmäs kesäkuun lopun NHL:n varaustilaisuutta tullaan.

Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista on Detroit Red Wings, joka on ilman päävalmentajaa, kun seuran pitkäaikainen valmentaja Mike Babcock lähti Torontoon.

– Muut seurajohtajat ovat alkaneet soitella. Joukkueet koittavat kysellä, mitä olemme tekemässä. Ennen kuin he käyvät seuran sisäisiä kokouksia, he haluaisivat tietää, mitä olisi saatavilla. Jos on olemassa joku kauppa, joka tekee meistä parempia, teemme sen, Detroitin GM Ken Holland sanoi MLive.comille.

Detroitissa alkaa olla pelaajapakan vaihdos ajankohtaista siinä mielessä, että organisaation nuoret pelaajat alkavat ottaa yhä isompaa roolia.

– Katsomme ketkä nuoret ovat valmiita pelaamaan täysaikaisesti Detroitista. Osa kokoonpanomuutoksista on oltava organisaation sisällä tapahtuvia. Voisimmeko kuitenkin tehdä joitain liikkeitä, jotka parantaisivat meitä? Se on asia, jota me tutkailemme, Holland kertoi.

Yksi pelaajista, joka todennäköisesti saa Detroitissa enemmän NHL-vastuuta ensi kaudella on AHL:ssä loistanut Teemu Pulkkinen.