NHL-huippuvalmentaja kertoo aikeistaan lähipäivinä – jatkaako Detroitissa vai ei?

© Kuva: Getty Images

Detroitia vuodesta 2005 luotsannut Mike Babcock, 52, kertoo tulevan viikon perjantaihin mennessä siitä, ottaako hän vastaan Detroitin uuden sopimustarjouksen, kertoo Yahoo Sportsin toimittaja Nick Cotsonika Twitter-tilillään. Menestysluotsin aiempi sopimus päättyi tähän kauteen.

Babcock on mittaamassa arvoaan markkinoilla. Hänen uskotaan haluavan neljän miljoonan dollarin kausipalkkaa ja Detroitin tarjous on lähteiden mukaan ollut vain kolmen miljoonan luokkaa. Mikäli mies saa haluamansa, tulee hänestä parhaiten palkattu NHL-valmentaja.

Detroitin GM Ken Holland kertoi aiemmin antaneensa Babcockille luvan neuvotella muidenkin seurojen kanssa. Detroitin lisäksi Babcockista kiinnostuneita ovat ainakin Buffalo, Edmonton, Philadelphia, San Jose ja Toronto.

Babcock johdatti Detroitin Stanley Cupin voittoon keväällä 2008 ja joukkue oli myös finaalissa seuraavalla kaudella häviten Pittsburghille.