Mestis-mestari Jukurit solmi kuusi uutta sopimusta – ”Kovin kehittyjä viime kaudella”

© Kuva: Ilari Isotalo

Mestiksen hallitseva mestari Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimukset kolmen hyökkääjän ja kahden puolustajan kanssa. Lisäksi uutena puolustajana joukkueen mukaan liittyy SaPKo-kasvatti Sami Jekunen (20).

– Sami oli SaPKon kovin kehittyjä viime kaudella. Hän halusi ottaa tämän haasteen vastaan ja tietää, että Jukureiden vaativassa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa on mahdollisuus kehittyä seuraavalle tasolle, Jukurien urheilujohtaja Tommi Kerttula kertoi seuran kotisivuilla.

– Hänellä on liikkuminen ja kiekon taidot kunnossa sekä rohkeus pelata. Siihen päälle aletaan rakentaa nyt fyysistä puolta. Meillä on käsitys Samista persoonana ja luonteessa on paljon tähän lajiin soveltuvia piirteitä, jatkaa Kerttula.

Kahden Mestis- ja yhden Liigamestaruuden mies Ilkka Vaarasuo (32) jatkaa joukkueessa, kuten puolustajaparinsa Jarno Pavén (21).

Tasan 600 Liiga- ja Mestis-ottelua pelannut Vaarasuo oli Mestiksen tehopörssin kärkinimiä runkosarja- ja pudotuspelit yhteenlaskettuna (+23). Pavén puolestaan oli tulokaspuolustajien pistepörssin ykkönen tehden 49 runkosarjaottelussa tehot 4+13 (+8) ja 12 pudotuspeliottelussa tehot 1+2 (+7).

Kauden aikana Jokereista Jukureiden sopimuspelaajaksi siirtynyt Teemu Turunen (19) pelasi hyvän tulokaskauden miesten tasolla. Hyökkääjä teki runkosarjan 51 ottelussa tehopisteet 11+14 (+14).
Kahdella peräkkäisellä Mestis-kaudella 20 maalia iskenyt Timo Hiltunen (22) ja oma kasvatti Erno Ripatti (19) jatkavat Jukureiden hyökkäyksessä.

Sopimustilanne 15.5.2015:

Hyökkääjät:
Oula Palve
Joonas Kalliola
Timo Hiltunen
Teemu Turunen
Erno Ripatti
Pentti Nöyränen

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Jarno Páven
Sami Jekunen