HPK:hon palaava Antti Miettinen: ”Vahvuudet ovat monipuolistuneet”

© Kuva: Getty Images

HPK saa tulevaksi kaudeksi riveihinsä maailmalla meritoituneen oman kasvatin, kun Antti Miettinen palaa seuraan.

34-vuotiaan hyökkääjän ulkomaan kiertue kesti 12 vuotta. Välillä hän oli toki NHL:n työsulkukauden aikana Suomessakin hetken. Ulkomailla hän ehti pelata Pohjois-Amerikan lisäksi myös KHL:ssä, Sveitsissä ja viimeksi Saksan DEL-liigasta.

Nyt kotiinpaluu oli ajankohtainen.

– Tämä sopi koko perheen aikatauluun, ja halusin kuitenkin yhä pelata. Olemmehan me perheeni kanssa viettäneet kesät täällä, mutta se on aina varsin kiireistä aikaa. Nyt uskon, että pääsemme rauhassa rakentamaan tulevaisuutta täällä, Miettinen kommentoi HPK:n kotisivuilla.

Miettinen painottaa, että vaikka kiekkouran lopettaminenkin on piipahtanut mielessä, ei kyse ole mistään jäähdyttelystä.

– Olen toki tunnustellut pelihalujani, mutta se tunnustelu päättyi nopeasti siihen, että haluan edelleen kilpailla kaukalossa. Kilpailuvietti ja menestymisen halu on tallella.

Miettinen pohtii eroa nykyisessä ja siinä pelaajassa, joka lähti seurasta 22-vuotiaana.

– Vuodet ovat tuoneet kokemusta ja monipuolisuutta, mutta toisaalta minua ei ehkä kannata veikata isolla rahalla pistepörssin voittajaksi. Se ei tarkoita, etten haluaisi edelleen olla huippupelaaja. Vahvuudet vain ovat monipuolistuneet.