New Jersey Devilsin uusi pomo on Ray Shero. Sheron vastuulla on palkata seuraan hänen haluamansa tekijät. Yksi mielenkiintoisimmista ilmassa olevista kysymyksistä on se, että voisiko Martin Brodeur joskus palata Devilsiin.

– Tiedätkö mitä, olen tavannut Martyn ainoastaan kerran tai kaksi elämäni aikana ja hän on luullakseni yhä osa St. Louisia. Siksi on vaikea vastata häntä koskeviin kysymyksiin, Shero sanoi northjersey.comille.

Brodeur lopetti aktiiviuransa 29.1. sen jälkeen, kun oli pelannut seitsemän ottelua St. Louis Bluesin paidassa. Hän toimi loppukauden ajan Bluesin GM:n Doug Armstrongin neuvonantajana.

– Hänellä oli fantastinen pelaajaura Devilsin kanssa. Olen nähnyt kavereita, jotka ovat lopettamisen jälkeen tunteneet olonsa erilaiseksi kuin olettivat, joko hyvällä tai huonolla tavalla. On mielenkiintoista nähdä, miten hän ajattelee asioista. Kuka tietää mitkä hänen suunnitelmansa ovat St. ouisin kanssa? Pidemmälle meno vastauksien kanssa on sopimatonta, joten jätän asian tähän, Shero jatkoi Brodeurista.

Brodeur pelasi 20 kauden ajan Devilsin maalilla.