Aleksander Radulov tunnusti reilusti: ”Kanada ansaitsi MM-kullan”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjätähti Aleksander Radulov palkittiin KHL:n parhaana pelaajana liigan palkintogaalassa. Harvakseltaan tiedotusvälineille haastatteluja antava Radulov jakoi kommentteja palkintojenjaon jälkeen KHL:n virallisille verkkosivuille.

Hän antoi kunnian MVP-valinnastaan koko Moskovan TsSKA:n joukkueelle, kun häneltä kysyttiin, kuka olisi hänen valintansa liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

– He laittoivat kaiken likoon peleissä. Kaikki ei mennyt täydellisesti, mutta jätkillä oli hienoa kausi. Koko joukkue kokoontuu tämän viikon sunnuntaina, ja kiitän heitä varmasti vielä, Radulov sanoi.

Mies itse ei päässyt osallistumaan Tshekissä pelattuihin MM-kisoihin.

– En katsonut joka peliä, mutta Kanada ansaitsi MM-kullan. Heillä on niin monta laadukasta pelaajaa. Meidän on tehtävä paljon töitä, jotta voimme kehittyä heidän tasolleen. Mitään uutta ei tarvitse keksiä, kaikki osat ovat jo paikallaan, Radulov tunnusti.

Radulov palkittiin KHL:n MVP:nä, pistepörssin voittajana ja hänet valittiin liigan All Stars -kentälliseen.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen