Talousvaikeudet puhuttavat yhä KHL:ssä.

Helppoa ei ole KHL-tulokaskautta pelanneella HK Sotshilla, jonka tilanteen KHL-pelaajayhdistys tiedostaa.

– Kaikista vaikein tilanne on Sotshilla, sillä palkkoja ei ole maksettu tammikuusta lähtien. Olemme tiiviissä yhteydessä pelaajien kanssa, Pelaajayhdistyksen pomo Andrei Kovalenko kertoo TASSille.

Kovalenko lisää, että Sotshin seurajohto on luvannut maksaa kaikki velat 30. huhtikuuta mennessä. Pelaajat ovat päättäneet uskoa seuran puheisiin, eivätkä ole esimerkiksi alkaneet purkaa sopimuksiaan.

Pelaajayhdistys ei ole saanut yhteydenottoja muilta seuroilta. Kovalenkon mukaan Jugra on esimerkiksi pystynyt maksamaan jo velkansa pelaajille. Admiral maksoi puolestaan äskettäin parin kuukauden palkkarästit, mutta on yhä pystyssä pelaajilleen (uutinen).