KooKoon valmennustiimi vahvistuu Jari Kauppilalla ja Mikko Haapakoskella. Kauppila oli mukana jo päättyneellä kaudella, mutta Haapakoski on kouvolalaisille uusi tuttavuus. Haapa. Kauppilan sopimus on yksivuotinen ja Haapakosken 1+1-vuotinen.

KooKoon päävalmentajana on Petri Mattila ja valmennusryhmässä on mukana myös Jukka Kuusivuori.

– Mikko oli meille juuri sopiva vaihtoehto. Olemme todella tyytyväisiä, että hän valitsi KooKoon ja liittyy meidän tiimiimme. Mikon pitkä valmentajakokemus Liiga-ympyröistä ja vankka ammattitaito ovat meille arvokkaita, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa seuran kotisivuilla.

Haapakoski aloitti valmennusuransa Kärpissä

Mikko Haapakoski siirtyi Oulun Kärppien A-nuorten valmennukseen pitkän pelaajauransa päätteeksi kaudeksi 2001-02. Sen jälkeen mies on valmentanut päävalmentajana muun muassa Oulun Kärppiä Liigassa ja Joensuun Jokipoikia Mestiksessä.

Päättyneen kauden Haapakoski aloitti TPS:n Liiga-joukkueen valmennustiimissä, mutta kausi päättyi TPS:n A-nuorten päävalmentajana Suomen mestaruuteen.

Kauppila saapui Kouvolaan pelaajaksi kaudeksi 2013-2014 ja nosteli keväällä mestaruuspokaalia kapteenina. Hyökkääjä lopetti pelaajauransa mestaruusjuhliin ja siirtyi päättyneeksi kaudeksi valmennusosastolle.