Kärppäluotsi toisen finaalin annista: ”Hieno nousu – tärkeä kiinnitys”

© Kuva: Juha Tamminen
Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

TAMPERE. Kärpät onnistui tasoittamaan Liigan kevään finaalisarjan, kun se kävi hakemassa vierasvoiton perjantaina Hakametsästä.

Ratkaisu tuli ensimmäisessä jatkoerässä, missä tshekkilaituri Ivan Huml iski illan toisensa ja takasi sillä tasoituksen finaaleille.

Tappara ehti jo kahden maalin karkumatkalle, mutta se ei Kärppien yritystä tappanut.

– Tappara tuli todella kovaa alkuun ja saivat tietenkin maalin heti siihen. En tiedä sitten, että miksi ei oltu ihan niin skarppeina siinä. Hyvin parannettiin kyllä ensimmäisen erän puolenvälin jälkeen ja päästiin kamppailuun kiinni. Kakkoserä oli jo meiltä todella hyvä, vaikka ei saatu maaleja, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki kertaili pelin kulkua.

– (Juha) Metsola otti toisessa erässä loistavia torjuntoja ja sitten kolmannessa erässä tulivat maalit. Hieno nousu ja jatkoerässä oli semmoinen meininki, että otetaan voitto ja mennään vain.

– Tärkeä kiinnitys, Marjamäki tiivisti.

Pelillisellä puolella Marjamäki nosti esille erityisesti yhden osa-alueen, missä oululaisjoukkue meni kovasti eteenpäin.

– Viidellä viittä vastaan pelissä oltiin mun mielestä todella hyviä. Päästiin sille tasolle mille pitikin. Sillä puolella paikat olivat meille selkeästi tänään, kun taas ekassa finaalissa oltiin siinä kaveria jäljessä.

Yksi puoli kuitenkin jäi jatkoa ajatellen huutomerkin alle.

– Liikaa otetaan jäähyä, nyt viisi kakkosta. Ollaan otettu noin kaksi per peli jo pidemmän aikaa, mutta nyt viisi ja vastustaja otti vain kaksi. Siinä meillä on parannettavaa, Marjamäki näki.

Finaalisarja jatkuu lauantaina jo kello 16:00 Oulussa.

Ilari Savonen, Tampere
Twitter: @ilarisavonen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!