Jokereille tärkeä jatkosopimus – ” Yksi tunnollisimmista huippuammattilaisista suomalaisessa jääkiekossa”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit ja keskushyökkääjä Niko Kapanen ovat sopineet pelaajan jatkamisesta seurassa kaudella 2015-16.

KHL-seura ilmoitti jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.

Kapanen, 36, siirtyi Jokereihin viime kesänä pelattuaan sitä ennen 13 kautta putkeen ulkomailla. Helsinkiläisseurassa sentteri valittiin kapteeniksi. Hän pelasi runkosarjassa kaikki 60 ottelua tehoin 9+24=33 ja oli joukkueen viidenneksi tehokkain pelaaja.

Kausi päättyi loukkaantumiseen kevään pudotuspeleissä.

-Kapanen on yksi tunnollisimmista huippuammattilaisista suomalaisessa jääkiekossa. Hänen esimerkkiään joukkue tarvitsee jatkossakin ja on hienoa, että kapteeni pelaa Jokereissa myös ensi kaudella, Jokereiden GM Jari Kurri luonnehti.