Boston Bruins kärsi katkeran 2-4 tappion Florida Panthersille torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Tappio vaikeutti Bruinsin asemaa pudotuspelitaistossa, sillä samalla Ottawa Senators voitti New York Rangersin 3-0.

CSNNE.comin asiantuntijana työskentelevä entinen NHL-seurapomo ja -pelaaja Mike Milbury löysi syyllisen Bruinsin häviöön seuran maalinsuulta. Milbury haukkui erityisesti Tuukka Raskin käytöksen pelin jälkeen.

– Yksi iso syy tappioon oli, että Tuukka Rask oli surkea. Näin iso peli ja hänelle maksetaan kaikki ne rahamäärät. Hän ei kritisoinnut pelin jälkeen yhtään omaa peliään. Olen yhä raivoissani siitä. Hän vain kertoi mitä Bruins teki, ja miten he pelasivat. Mutta miten Tuukka sinun pelisi meni noin omasta mielestä? Päästit yhden etukulmasta, yhden längeistä. Olisit voinut estää sen, että puhumme nyt Dennis Seidenbergin rankasta illasta, Milbury puhisi.

Rask torjui Floridaa vastaan 26 kertaa. Boston tipahti pudotuspeliviivan alapuolelle. Sillä on enää yksi ottelu jäljellä ja seuran pääsy pudotuspeleihin ei ole enää sen omissa käsissä.