Dallas Morning Newsin toimittaja Mike Heika analysoi lauantaisessa kolumnissaan ailahtelevia otteita tällä kaudella esittäneen Kari Lehtosen tilannetta. Heikan mukaan Lehtonen aiheuttaa pulmia Stars-johdolle.

– Tiedättekö mitä Dallas Stars pelkää kuollakseen? Sitä, että he maksavat Kari Lehtoselle ison kasan rahaa, että hän jättäisi kaupungin ja menisi vartioimaan toisen joukkueen maalia ja nousisi siellä yhdeksi NHL:n parhaista maalivahdeista, Heika aloitti.

Heikan mukaan myös Lehtosen pitämisessäkin on riskinsä.

– Tiedättekö mitä muuta Dallas Stars pelkää kuollakseen? He päättävät pitää Lehtosen, suomalainen parantaa peliään, saa siten Starsin pudotuspeleihin, mutta sitten hän taas sulaa.

Kolumninsa lopuksi Heika ehdotti, että ehkä Starsin pitäisi hankkia ensi kaudeksi tarpeeksi kova kirittäjä Lehtoselle. Stars-toimittajan mukaan se voi tulla yhtä ”halvaksi” – tai kalliiksi – kuin Lehtosen ulosostaminen. Suomalaisen palkkakattolukema on 5,9 miljoonan dollaria.

– Miksi? Siksi koska tiedättekö mitä Dallas Stars pelkää kuollakseen? Sitä, kun he yrittävät keksiä mitä olisi parasta tehdä Kari Lehtosen kanssa, mutta molemmat vaihtoehdot voivat olla heidän kannaltansa vääriä, Heika lopetti.

Voit lukea koko kolumnin täältä.