NHL-seura Chicago Blackhawksin ympärillä on pyörinyt kohu viimeisten päivien aikana, kun joukkueen profiilihyökkääjää Patrick Sharpia kohtaan nostettiin todella raskaita syytöksiä eri nettijutuissa.

Sharpin väitettiin muun muassa kuhertelleen joukkuetoverinsa Duncan Keithin vaimon kanssa sekä tehneen saman tähtilaituri Patrick Kanen tyttöystävän kanssa.

Kanadalaislaituri hermostui näistä väitteistä ja aikoo puhua lakimiesten kanssa sekä vetää mahdollisesti oikeusjutun ”keksityistä” tarinoista.

– Sharp sanoi, että hän on hyvin mahdollisesti tekemässä oikeusjutun ”keksityistä” ja ”naurettavista” spekulaatioista, jotka ”likaavat hänen nimensä mutaan”, Chicago Sun-Timesin toimittaja Mark Lazerus kirjoitti.

Sharp on ehditty myös yhdistää jo moniin siirtohuhuihin tapauksen takia. Nämä huhut on kuitenkin ehditty jo kiistää, eikä hänen kauppaamisensa vaikuta todennäköiseltä varsinkaan ennen maanantaina vastaan tulevaa NHL:n siirtorajaa.

Hurjat pettämishuhut sun muut kiistettiin myös joukkueen muiden edustajien suunnalta.

– (Brent) Seabrook ja (Jonathan) Toews sanoivat, että pukuhuone on yhtenäinen ja huhut ovat keksittyjä, ESPN:n toimittaja Scott Powers puolestaan kirjoitti Twitteriin.