Näin uusi päävalmentaja kommentoi Kimmo Timosen ensimmäistä peliä pitkän tauon jälkeen

© Kuva: Getty Images

Kimmo Timonen puki maanantaiyönä pelipaidan ensimmäistä kertaa päälleen sitten viime kevään. Chicago nujersi Carolinan 5-2. (uutinen)

Kesän veritulpista toipunut Timonen pelasi saman tien yli 17 minuuttia, ja pressitilaisuudessa yksi toimittaja hieman ihmetteli tuntuvaa peliaikaa.

– Kysyin häneltä ottelun jälkeen, miten hän voi. Hän sanoi olevansa allright. Tämä oli minusta hyvä testi hänelle. Ajattelimme ennen peliä, että 17 minuuttia voisi olla hyvä, jutusteli Chicagon päävalmentaja Joel Quenneville.

– Hän oli erittäin varma ja pelasi odotetusti. Pidän hänen pelistään. Pidän siitä, miten hän ajattelee ja näkee pelin. Uskon, että hänellä tulee olemaan vakauttava vaikutus joukkueeseemme, Quenneville mietti.