Maple Leafs yhä tiukasti Red Wings -luotsin perässä – ”Mikä haaste on isompi kuin tämä?”

© Kuva: Getty Images

Uudelleen rakennuksen linjalle vahvasti NHL:ssä lähtenyt Toronto Maple Leafs pitää yhä Detroit Red Wingsin nykyistä päävalmentajaa Mike Babcockia vahvana ehdokkaana sen seuraavaksi päävalmentajaksi, kirjoittaa Toronto Sunin Steve Simmons.

Simmonsin mukaan Maple Leafsin organisaation sisältä kiistettiin huhut, joiden mukaan Babcock ei haluaisi olla mukana uudelleen rakennuksessa. Organisaation sisällä uskotaan vahvasti Babcockin rakastavan haasteita ja häntä pidetään pitkälti ”vuorikiipeilijänä”.

– Hän rakastaa haasteita ja mikä haaste on isompi kuin tämä?, Simmonsin lähde sanoo.

Babcock ei ole vielä tehnyt linjauksiaan tulevaisuudestaan, vaan on siirtänyt päätökset kauden jälkeiseen aikaan. Babcockin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen Red Wingsin kanssa, eikä hän ole tehnyt vielä jatkoa.

Kanadalaisluotsi on saanut Red Wingsin erittäin hyvään iskuun tällä kaudella. Red Wings on noussut hiljalleen mukaan taistelemaan jopa Atlantic-divisioonan voitosta. Ero tällä hetkellä divisioonan kärjessä olevaan Montreal Canadiensiin on kuusi pistettä.