Ilman sopimusta jatkosta oleva kallispalkkainen NHL-tähtipakki vakuuttelee: ”Sydämeni on täällä”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin puolustaja Mike Green on yhä ilman sopimusta ensi kaudesta. Tästä kaudesta 6,25 miljoonaa dollaria tienaava Green ei vältämättä mahdu enää Capitalsin suunnitelmiin, sillä seura hankki viime kesänä isoilla sopimuksilla Brooks Orpikin ja Matt Niskasen.

Green kuitenkin sanoo Washingtonin pysyvän tärkeänä hänelle aina.

– Sydämeni on Washingtonissa. Ja niin se tulee olemaan, kunnes jotain muuta tapahtuu. Keskittymiseni on täällä. Keskityn mestaruuden voittamiseen ja sitä kautta palkinnon antamiseen faneille. Sitä me haluamme organisaationa ja tulen aina olemaan osa tätä joukkuetta niin kauan kunnes kuolen, tai ainakin niin kauan kunnes lopetan urani, Green sanoi Russian Machine Never Breaks -sivustolle.

Tällä kaudella kanadalaispakki on tehtaillut 63 runkosarjaottelussa 39 tehopistettä.