Arizona Coyotes myi takarajan läheisyydessä avainpelaajistaan hyökkääjä Antoine Vermetten sekä puolustajat Keith Yandlen ja Zbynek Michalekin.

Yhdeksän ottelun tappioputkessa oleva Coyotes on tällä hetkellä NHL:ssä kolmanneksi viimeisenä. Ainoastaan Buffalo Sabres ja Edmonton Oilers ovat kasanneet Arizonaa vähemmän pisteitä.

Ensi kesän varaustilaisuudessa on varattavissa kaksi megalupausta: Connor McDavid ja Jack Eichel. Tällä kaudella runkosarjan viimeinen sijakin on tavoittelemisen arvoista, sillä viimeiselle sijalle jäänyt seura saa varmuudella superlupauksista jomman kumman.

– Surkeille joukkueille on luvassa kesällä huikea palkinto, ja me tiedämme sen. Pari kärkipelaajaa varaustilaisuudessa ovat valmiita pelaamaan NHL:ssä ensi kaudella, Coyotesin GM Don Maloney sanoi The Canadian Pressin mukaan siirtotakarajapäivän jälkeen.

Arizona sai New York Rangersilta vaihdossa Yandleen muun muassa laituri Anthony Duclairin, joka pelasi hyvin vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa. Coyotesilla on listoillaan myös nuorten kisojen paras hyökkääjä Max Domi.

– Jos pelaisimme ensi kaudella nuorten MM-kisoissa, niin olisin luottavainen. Mutta me pelaamme miehiä vastaan, Maloney tokaisi.