Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyä on monissa papereissa pidetty koko lajin ykköspelaajana ja kirkkaimpana tähtenä koko NHL:ssä.

Crosbyn taitoja on turha vähätellä, mutta aivan joka päivä häntä ei tappeluissa nähdä.

Penguinsin ja Columbus Blue Jacketsin ottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaan harvinaisempi hetki tuli vastaan, kun Crosby sai tarpeekseen Blue Jacketsin Brandon Dubinskystä ottelun toisessa erässä.

Dubinskyn myöhäisen taklauksen jälkeen Crosby kiivastui ja tiputti hanskat, mistä seurasi varsin kiihkeä tappelu.

Kaksikolla on jo aiempaa historiaa tappelun takana, sillä viime kevään pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella Dubinsky hiilosti Crosbyä joukkueiden keskinäisessä sarjassa pelistä toiseen saaden Crosbyn kauaksi omasta tasostaan.

Blue Jackets vei kamppailun nimiinsä lopulta lukemin 2-1. Voittomaalista vastasi Crosbyn kanssa tapellut Dubinsky, joka onnistui maalinteossa hieman yli kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua.