Raimo Summasen ja Avangard Omskin oli määrä tehdä jatkosopimus jo viime vuoden lopulla, mutta suomalaiskäskijän tilanne on muuttunut.

Halutessaan Summanen saisi vaikka heti jatkopahvinsa, sillä sen verran kovaa jälkeä suomalainen on seurassa jälleen tälläkin sesongilla tehnyt. Mutta asiat mitkä hiertävät ovat joukkueen nykyvire ja osittain raha. Kuuma kysymys kuuluu: miksei Summanen ole vielä allekirjoittanut jatkosopimusta?

– Meillä on hyvä suhde Raimo Summasen kanssa eikä mitään konfliktia ole olemassa. Mutta olemme siirtäneet aiemmin ilmoitettua sopimuksen allekirjoittamista, Avangard-presidentti Vladimir Shalaev sanoo Championat-sivustolle.

– Joukkueella ja valmennuksella on tällä hetkellä vaikeaa. Raimo on hermostunut eikä nyt ole paras aika neuvotteluille. Lisäksi on epäselvää, mitä valuuttakurssille tapahtuu, mikä on myös tärkeää.

Omskilaisseuralla on totisesti vaikeaa, sillä ykkösvahti Konstantin Barulin on sairastuvalla. Joukkueen tärkeimmän yksittäisen pelaajan puuttuminen näkyy Omskin pelissä ja tuloksissa. Summasella on siis paljon muutakin mietittävää kuin tuleva jatkokontrahti.