Pakkipulasta kärsivä Peliitat on hankkinut Roope Westermanin lainapestillä.

Suomi-sarjassa S-Kiekkoa edustanut pakki kiekkoilee tulevan viikon Heinolassa.

23-vuotias Westerman on pelannut tällä kaudella 25 ottelua Suomi-sarjassa tehoin 0+15. Westerman on tuttu Peliitoista, sillä hän pelasi viime kaudella Mestistä juurikin Peliittojen paidassa. Westerman tuli tunnetuksi fyysisestä pelityylistään.

– Roope on meille tuttu kaveri aikaisemmilta vuosilta ja tulee paikkaamaan puolustuksen loukkaantumisia alustavasti täksi viikoksi. Hyvä nuori jätkä joka ei anna ikinä periksi. Meidän näköinen pelaaja, urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari kommentoi.

– Tuttu mies ja tutut toimintatavat puolin ja toisin. Tulee paikkaamaan pakkien loukkaantumisia ja Jesse Väkelän Vaasan komennusta, päävalmentaja Lauri Merikivi komppasi.

Mestistä pääset seuraamaan livenä täältä.