Detroit Red Wings ei ole tekemässä radikaaleja kauppoja tämän vuoden siirtotakarajalla, jos on ESPN:n toimittajaa Pierre LeBrunia uskominen.

Red Wingsin ei aio kaupata esimerkiksi ensi kesän varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen vuoroa pois. Eikä todennäköisesti myöskään toisen kierroksen vuoroa.

Viime kauden siirtotakarajalla GM Ken Holland teki ison kaupan, kun hän hankki David Legwandin Nashvillestä. Nashvilleen kaupassa siirtyivät hyökkääjä Calle Järnkrok ja toisen kierroksen varausvuoro.

– Viime vuonna maksoimme kovan hinnan. Järnkrok on nyt vakiopelaajia Nashvillessä ja annoimme vielä toisen kierroksen varausvuoron. Mutta meillä ei ollut silloin yhtään tervettä NHL-sentteriä, Holland sanoi ESPN:lle kaupasta.

Viime kaudella muun muassa Pavel Datsjuk ja Henrik Zetterberg olivat pitkään sivussa. Tänä vuonna Detroitilla on ollut parempi onni loukkaantumisten kanssa.

Vaikka Red Wingsiltä ei isoa kauppaa todennäköisesti tule, on seura silti tutkaillut varsinkin oikealta ampuvan pakin perään. Holland myöntääkin, että Detroit tekee kaupan, jos hinta on heille sopiva.

NHL:n siirtotakaraja on 2.3.