NHL-seura valmis tyhjennysmyyntiin – ”Huippupakki voi olla ensimmäinen lähtijä”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals ja seuran GM Brian MacLellan ovat ESPN:n toimittajan Pierre LeBrunin mukaan valmiita olemaan erittäin aktiivisia siirtomarkkinoilla.

– Emme puhu nyt Aleksandr Ovetshkinista tai Nicklas Bäckströmista, sillä he ovat turvassa, mutta monet muut palaset ovat kaupan Washingtonissa, LeBrun sanoi TSN:n Insider Trading -ohjelmassa.

Capitals vaihtoi kesällä päävalmentajaa ja seurapomoa. Nyt LeBrunin mukaan voi olla aika vaihtaa myös iso osa seuran pelaajistosta.

– Capitals-johdossa on tällä hetkellä valloillaan tunne, että he ovat tehneet monia valmentajavaihdoksia viime vuosina, mutta tulokset ovat silti pysyneet samoina, joten heidän mielestään voisi olla kulttuurin vaihdoksen aika.

Ilman sopimusta ensi kaudesta oleva Mike Green on jo ollut aikaisemmin mukana siirtohuhuissa. Hän onkin LeBrunin mukaan ensimmäisiä pelaajia, jotka voivat olla vaarassa tulla kaupatuksi.

– Mike Green, jolla ei ole sopimusta ensi kaudesta, on ensimmäinen pelaaja, joka voi lähteä. Capitals on kuitenkin valmis liikuttamaan monia palasia, sillä he haluavat muuttaa seuran pukuhuoneen ilmapiiriä.

Green on tehnyt tällä kaudella 19 ottelussa 12 tehopistettä.