St. Louis Bluesiin on yhdistetty NHL:n siirtohuhuissa hyökkääjä Jordan Eberle, mutta Eberlen siirtyminen kauden aikana pois Edmonton Oilersista onkin sitten jo epätodennäköisempi juttu.

Sen sijaan Bluesin hyökkääjän Patrik Berglundin siirtyminen pois St. Louisista on jossain määrin todennäköistä. Berglund on pelannut laiturina, kun Bluesin kärkisentterit Jori Lehterä, David Backes ja Paul Stastny ovat kaikki olleet yhtä aikaa pelikuntoisia.

St. Louis Post-Dispatchin toimittajan Jeremy Rutherfordin mukaan mikään ei viittaa siihen, että Bluesilla olisi kiire pelaajakaupan kanssa, mutta Rutherford sanoo Twitterissä, että treidin käryä on ilmassa.

Boston Bruinsin seurajohto on aktiivisesti tarkkaillut Bluesin viime pelejä. Boston etsii hyökkäysosastolleen vahvistusta. Berglundin arvellaan kiinnostavan Bruinsia.