Ruotsalaisen NHL-legendan ura saamassa päätepisteen? – Huilaa koko tämän kauden

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsiä viimeksi edustaneen Daniel Alfredssonin ura saattaa olla päätepisteessä.

TSN:n Darren Dregerin lähteiden mukaan Alfredsson ei aio pelata ollenkaan tällä kaudella selkävaivojen vuoksi. Alfredsson tutkaili paluuta kehiin Red Wingsin riveissä, mutta selän välilevy on edelleen tuonut haasteita arkeen.

Vielä täyttä varmuutta siitä, että onko Alfredssonin pelaajaura täysin ohi, ei ole tässä vaiheessa. MLiven toimittaja Anser Khan on kuitenkin veikannut, että ruotsalaislaituri voisi ilmoittaa lopettamisestaan 27.12., kun Detroit kohtaa Ottawa Senatorsin Ottawassa.

Alfredsson pelasi Ottawassa 17 kautta, ja vuosina 1999-2013 hän oli Senatorsin kapteeni.

NHL-runkosarjapelejä Alfredssonilla on kasassa 1246 kappaletta. Alfredsson on voittanut urallaan yhden olympiakullan Ruotsin riveissä.