Petri Kontiola ja Andrei Loktionov kelpaisivat aika monelle KHL-seuralle, mutta Lokomotiv Jaroslavl on se seura, jonka haaviin kova hyökkäyskaksikko siirtyy.

Lokomotivin GM Juri Lukin kertoo uutistoimisto TASSille, että Kontiola saapuu keskiviikkona Jaroslavliin viimeistelemään sopimuksensa. Tähän asti on tiedetty, että suomalaishyökkääjän pelaajaoikeudet matkasivat hiljattain Lokomotiviin.

Loktionovin seurasta ei vielä tiistaina tiedetty mitään, mutta Lukin paljastaa, että Loktionov jatkaa uraansa jaroslavlilaisseurassa. Kontiolan tapaan edessä on pienten kontrahtinyanssien hiomiset, jonka jälkeen pahvi on valmis julkistettavaksi.

Kontiola osti kesällä sopimuksensa Traktorin kanssa ulos ja lähti koittamaan siipiään NHL:ssä.

Suomalaisen tilille ei kuitenkaan NHL-pelejä kertynyt, vaan Kontiolan matka jatkui harjoitusleirin jälkeen AHL:ään. Siellä hän teki 11 ottelun aikana tehot 0+0.

Loktionov loukkaantui viime kevään MM-kisojen avausottelussa ja on siitä asti kuntouttanut itseään. Viime kaudella venäläishyökkääjä kiekkoili NHL:ssä New Jersey Devilsissä ja Carolina Hurricanesissa.

KHL-uutiset ja sarjataulukot erikoissivullamme!